Fursecuri cu nucă

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
Pentru aluat:o jumătate pachet unt, 150 g zahăr, 2 ouă, zahăr vanilat, o lingură rasă praf de copt, 300 g făină
Pentru cremă:
200 g zahăr, un pachet unt, 4 linguri gem de fructe, 4 linguri apă, 400 g nuci sau alune măcinate
Pentru glazură: 200 g ciocolată
Faci aluatul, întinzi o foaie pentru tava de la aragaz, unsă şi tapetată cu făină.
Întinzi gemul pe foaie.
Untul îl topeşti, adaugi zahărul, cele 4 linguri apă, nucile. Crema obţinută o întinzi peste gem.
Coci la foc potrivit 25 minute până se rumeneşte uşor.
Le tai calde după cum doreşti romburi, triunghiuri, pătrate apoi le scufunzi la capete în glazură de ciocolată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Fursecuri cu nucă, 7.0 out of 10 based on 1 rating
(Visited 601 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply