Îngheţată de caise (sorbe)

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Îngheţată de caise (sorbe)
200 g zahăr, 300 g caise coapte, zeama de la două lămâi, o jumătate pahar apă
Apa şi zahărul se pun pe foc până se dizolvă zahărul. Caisele se decojesc şi se pasează.
Se amestecă cu siropul, zeama de lămâie.
Se pune la maşina de îngheţată sau la congelator.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 205 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply