Miez de nucă glazurat

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Se arde un pahar de zahăr într-un vas pe foc. Miezul de nucă întreg se rupe jumătăţi. Se dă prin zahărul ars şi se lasă pe grătare (de exemplu gratarul de la aragaz) la răcit.

Se ornează bucăţile de prăjituri, romburi sau pătrate cu nuca glazurată sau torturile cu cremă de nuci şi cacao.

Se pot orna şi cupele cu îngheţată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Miez de nucă glazurat, 10.0 out of 10 based on 1 rating
(Visited 1.224 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply