Musaca de conopidă

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
O conopidă, 1/2 kg carne tocată, 4 ouă, caşcaval, 3 cepe, verdeaţă(mărar sau pătrunjel), sare, piper
Preparare:
Se fierbe conopida în apă cu sare circa 15 minute, se scoate şi se rupe bucheţele.
Ceapa se căleşte, se adaugă carnea tocată. Se adaugă un ou şi verdeaţa. Se potriveşte de sare şi piper.
Se unge o tavă, se aşează apoi alternativ conopida şi amestecul de carne.
Cele 3 ouă se bat şi se toarnă peste musaca.
Se presară cu caşcaval ras şi se lasă la cuptor circa 25 minute.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 141 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply