Negresă

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
250 g unt,
250 g zahăr,
200 g făină,
6 ouă,
200 g ciocolată,
250 g nuci măcinate,
1 linguriţă praf de copt
Preparare:
Se bat ouăle cu zahărul, se adaugă untul topit (atenţie să nu fiarbă), ciocolata topită şi nucile. Se încorporează şi făina.
Se pune aluatul în tava de la aragaz unsă şi tapetată cu făină. Se coace la foc potrivit (200 grade cuptor încălzit înainte pentru cuptorul electric) circa 30-35 minute.
Se ornează prăjitura după preferinţe sau se pudrează cu cacao. Se taie apoi cubuleţe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 598 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply