Nuci sau faguri albe umplute cu cremă de cacao şi nucă

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
250 g margarină(unt) sau o cană untură, 50 g zahăr, 2 ouă, 500 g făină,un pachețel praf de copt
Crema:
250 g margarină(unt), 200 g zahăr, 200 g miez de nucă măcinat, 3 linguri cacao, o sticluță esență de rom
Preparare:
Din ingrediente se frământă un aluat din care se vor modela biluţe mici.
Biluţele se pun în forma de copt nuci, se presează bine pe toată suprafaţa formei pentru a se obţine jumătăţi de nuci şi se coc.
Nucile se vor umple cu crema preparată astfel:
margarina sau untul lăsat înainte la temperatura camerei se freacă cu zahărul, apoi se adaugă nuca şi esenţa de rom.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Nuci sau faguri albe umplute cu cremă de cacao şi nucă, 9.5 out of 10 based on 4 ratings
(Visited 2.298 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply