Plăcinte de post -Reţetă de bază

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente plăcintă de post:

2 căni apă călduţă, o jumătate cană ulei, 25 grame drojdie proaspătă(7 g drojdie uscată) , o lingură zahăr, făină cât cuprinde, un praf de sare
Preparare plăcintă de post:
Se dizolvă drojdia într-o ceşcuţă cu două linguri apă caldă, o lingură zahăr. Se adaugă o lingură făină şi se lasă 30 minute acoperită până se dublează cantitatea.
În vasul cu făină se face o adâncitură, se pune drojdia crescută, uleiul, praful de sare, restul de apă caldă. Se frământă din nou şi se lasă la crescut 30 minute(tot acoperit şi la loc cald).
Se întind apoi foi care se umplu cu mere rase, bostan ras, gem cu nucă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Plăcinte de post -Reţetă de bază, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
(Visited 1.684 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply