Prăjitură cu bostan

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
2 pahare zahăr, 2 pahare lapte, 4 ouă, 2 pahare ulei, făină cât cuprinde, un pacheţel praf de copt, zahăr vanilat, scorţişoară, coaja de la o lămâie
Ingrediente:
Se freacă ouăle cu zahărul.
Se adaugă laptele, uleiul, mirodeniile, apoi făina amestecată cu praful de copt.
Se obţine o cocă ca pentru chec.
Turnaţi jumătate din cantitate într-o tavă unsă şi tapetată cu făină.
Adăugaţi dovleacul ras ( amestecat cu zahăr şi scorţişoară), apoi restul de compoziţie.
Se coace aproximativ 45 minute la 180 grade (foc moderat).
Se pudrează cu zahăr pudră din belşug, se taie rece în cubuleţe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 1.100 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply