Prăjitura cu brânză si nucă

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Pentru blat:11/2 pahare apă, 11/2 pahare zahăr, un pahar ulei, 2 linguriţe praf de copt, 2-3 linguri cacao, zahăr vanilat, făină cât cuprinde.
Pentru crema de brânză: un pachet unt, un kg brânză de vaca dulce, 250 g zahăr pudră
Pentru crema cu gem:un pahar nucă măcinată, un pahar gem, esenţă de rom

Blatul:Se amestecă bine ingredientele până se obţine un aluat ca de chec. Se coace în tava de la aragaz unsă şi tapetată cu făină la foc potrivit circa 30-40 minute. Se face testul cu scobitoarea pentru a vedea dacă blatul este  copt.
Crema de brânză:untul moale se freacă cu zahărul pudră, apoi se încorporează treptat brânza.
Crema de nucă: nuca se amestecă cu gemul de fructe bine până se obţine o cremă.
Peste blatul lăsat un pic la răcit se întinde crema de gem cu nucă, apoi crema de brânză. Se lasă la rece şi se taie apoi cubuleţe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 565 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply