Prajitura cu foi de napolitana si blat

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
Pentru blat: tava de la aragaz
10 albușuri, 10 linguri zahăr, 200 g nucă măcinată, 200 g rahat, 200 g stafide, 6 linguri făină, un pachețel praf de copt, o fiolă esență de rom

Pentru cremă:
10 gălbenușuri, 200 g zahăr, un pachet unt (250 g)

Preparare:
Se bat albușurile cu zahărul, adaugi făina amestecată cu praful de copt, nuca măcinată, rahatul tăiat cubulețe mici, stafidele înmuiate înainte.
Lași la cuptor 25/30 minute.
Crema
Amesteci zahărul cu gălbenușurile pe foc până se face o cremă.
Adaugi romul și cât crema mai e caldă untul.
Foile de napolitană:
Pe o foaie pui jumătate din cremă, apoi blatul.Din nou crema și al doilea blat.
Pui o greutate și lași pe a doua zi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 407 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply