Ingrediente prăjitură de post cu morcov:
o cană zahăr, o cană ulei, o cană morcov dat pe răzătoarea mică, 3 căni făină, o lingură praf de copt, scorţişoară, zahăr vanilat.
Preparare prăjitură de post cu morcov:
Se amestecă uleiul şi zahărul bine. Se adaugă morcovul dat pe răzătoare şi făina amestecată cu praful de copt, scorţişoara, zahăr vanilat.
Se coace în tava unsă şi tapetată cu făină la 180 de grade 30 minute, până se rumeneşte uşor.
Se pudrează cu zahăr vanilat sau zahăr pudră şi se taie rece cubuleţe.
(Visited 11.323 times, 1 visits today)
paai e grozava prajitura! Insa daca punem si putina apa minerala 😀 e si mai buna! 🙂
Exact, un pahar de apă minerală.
Merci 🙂
In conditiile in care se adauga un pahar cu apa minerala,nu creste si cantitatea de faina ?