Prăjitură de post marmorată

prajitura marmorata post
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

O prăjitură delicioasă care poate fi preparată chiar dacă nu e post.
Ingrediente:
o cană și jumătate de apă, o cană și jumătate de zahăr, o cană ulei, un pachet praf de copt, 3 căni făină, 3 linguri cacao, 4 linguri gem sau dulceaţă, esenţă de rom

Preparare:
Se amestecă apa, zahărul, uleiul bine până se dizolvă zahărul.
Se adaugă făina în care am amestecat pliculețul cu praf de copt, apoi se adaugă esenţa de rom în aluat.
Aluatul se împarte în două.
În prima jumătate se adaugă cacao şi dulceaţa.
Se unge şi tapetează tava de la aragaz, se adaugă aluatul cu cacao, apoi aluatul alb.
Se coace 35-40 minute la cuptorul încălzit înainte.
Se ornează prăjitura cu glazură de cacao de post.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
(Visited 2.237 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply