Prăjitura la rece cu biscuiţi şi cacao

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Prăjitura la rece cu biscuiţi (Kalter Hund)
Ingrediente:
250 g unt, 125 g zahăr pudră, 45 g cacao, 2 ouă, 2 pachete biscuiţi , esenţă rom, la alegere nuci sau alune măcinate
Preparare:
Se amestecă zahărul cu ouăle şi cacao.
Untul se topeşte la bain-marie (atenţie să nu înceapă să fiarbă şi nici fierbinte să nu fie), iar când se răceşte un pic se încorporează treptat compoziţia cu cacao.
Într-o tavă de cozonac (căptuşită cu folie de plastic sau hârtie pentru copt) se aşează alternativ crema şi biscuiţii. Începeţi cu crema, iar ultimul strat va fi de  biscuiţi.

Se lasă la frigider, până se întăreşte crema, cel mai bine se pregăteşte seara şi se taie a doua zi pentru a se frăgezi şi biscuiţii.
Se răstoarnă pe un platou şi se mai ornează după preferinţe cu bombonele mici colorate, nucă măcinată, etc.
Se poate pune şi în compoziţia cremei nuci sau alune măcinate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Prăjitura la rece cu biscuiţi şi cacao, 10.0 out of 10 based on 1 rating
(Visited 1.761 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply