Cum prepari pastele fainoase

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Cum prepari pastele făinoase

Fierbem pastele cu apă ( proporţia este de 5l apă la 500grame paste) cu puţină sare şi o lingură de ulei pentru a nu se lipi. După ce au fiert în funcţie de timpul indicat pe pachet, le scoatem şi le servim imediat calde.
Numai dacă doriţi să le serviţi mai târziu şi să le reîncălziţi le treceţi printr-un jet de apă rece după ce le scoateţi de la fiert.
Pofta buna!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 164 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply