Aperitiv roşii umplute cu peşte

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente roșii umplute cu pește:

4 roşii, 115 g peşte din conservă, 2 linguri pastă de roşii sau bulion, sare, piper, maioneză.
Preparare roșii umplute cu pește:
Roşiile se spală, li se taie capacul şi se scoate miezul. Se pun la cuptor cam 15 minute la 200 grade (cuptor încălzit înainte). Se scot şi se lasă să se răcească.
Peştele scurs bine se amestecă cu maioneza, se potriveşte de sare, piper, zeama de lămâie.
Se umplu roşiile unse pe interior cu pasta sau bulion şi se mai introduc pentru câteva minute la cuptor.
Se servesc calde sau reci ornate cu pătrunjel.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 293 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply