Salata de sfecla rosie, morcov si mar

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente salata sfecla rosie: 500 g sfeclă roșie, un măr, 3 morcovi, 2-3 linguri ulei, 2-3 linguri oțet, o linguriță sare, o linguriță zahăr

Preparare salata sfecla rosie:Coci sau fierbi sfecla roșie(de preferat e să se coacă în cuptor pentru că își păstrează sărurile minerale și vitaminele. Sfecla e coaptă când înfingând o furculiță pătrunde ușor). O cureți și o dai pe răzătoarea mare, la fel mărul și morcovii.

Din ulei, oțet, sare și zahăr faci sosul vinagrette cu care asezonezi salata.

Servești alături de fripturi și garnituri de cartofi (piure, cartofi țărănești, etc).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 66 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply