Supă cremă de bostani şi cartofi

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente supă cremă de bostani:
400 g cartofi , 500 g bostani(hokaido), o ceapă, 60 g unt , un litru apă sau supă de legume, 1/4 l vin alb , 1/2 l smântână,sare, piper, pătrunjel
Preparare supă cremă de bostani:
Ceapa tocată mărunt o căliţi în unt, după care adăugaţi cartofii şi pulpa de bostan (în prealabil tăiată cubuleţe). Adăugaţi apa sau supa de legume şi lăsaţi cam 20 minute să fiarbă la foc moderat. Pasaţi apoi legumele, adăugaţi vinul alb si smântâna. Se mai lasă câteva minute până dă în câteva clocote.
Se potriveşte de sare şi piper.
Se ornează cu pătrunjel verde.
Se serveşte caldă cu parmezan, caşcaval dat pe răzătoare sau crutoane.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Supă cremă de bostani şi cartofi, 6.0 out of 10 based on 1 rating
(Visited 188 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply