Supă cremă de bostani

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

pentru 4 porţii
300 g bostani (Hokaido), 2 cepe potrivite, 2 linguri unt, 300 ml supă de legume sau apă fiartă, un pahar vin alb, 80 g smântână, usturoi, sare, piper, o jumătate linguriţă curry, pătrunjel
Preparare:
Ceapa tocată mărunt se căleşte în unt, se adaugă bostanul tăiat cubuleţe, usturoiul şi curry. Se lasă câteva minute la călit, se stinge apoi cu supa de legume.
Se lasă cam 20 minute la fiert. Se adaugă apoi vinul şi se pasează supa la consistenţa unei creme. Urmează smântâna şi mirodeniile după gust.
Se ornează pe farfurie cu pătrunjel şi se serveşte caldă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 135 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply