Supa crema de ciuperci

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente supă cremă de ciuperci:
400 g ciuperci (un singur sort sau se poate folosi şi amestec), o ceapă, 1 l apă, 20 g unt, pătrunjel, o lămâie, sare, piper, o jumătate de ţelină, un ardei, un morcov, 2 cartofi
Preparare supă cremă de ciuperci:
Ceapa tocată mărunt se căleşte în unt. Ciupercile se curăţă, se taie cuburi şi se călesc în continuare cu ceapa. Se adaugă apa şi legumele tăiate cuburi apoi se lasă 30 minute la foc mic pentru a fierbe.
1/3 din ciupercile fierte, se scot şi se  pun deoparte, supa se pasează şi se trece prin sită. Se drege după gust cu sare, piper, zeama de la jumătate de lămâie.
Se adaugă şi restul de ciuperci, iar pe farfurie se ornează cu pătrunjel.
Sfat:dacă în loc de unt se foloseşte ulei supa poate fi pregătită pentru zilele de post.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 160 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply