Tapenade-aperitiv cu măsline și capere

Tapenade-aperitiv cu măsline și capere din sudul Frantei

Ingrediente aperitiv tapenade cu masline si capere:
250 g măsline negre fără sâmburi, 100 g capere, 50 g pește la conservă în ulei (ton, sardine, etc), sare ,piper

Preparare aperitiv tapenade cu masline si capere:

Pentru a prepara tapenade, un aperitiv din sudul Franței, pui toate ingredientele la mixer pentru a obține o pastă.

Potrivești apoi de ulei de măsline, sare piper, verdețuri, eventual usturoi. Se servește cu baghetă sau pâine albă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tapenade-aperitiv cu măsline și capere, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
(Visited 302 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply